Vores efterskole: En skole med både outdoor, natur, adventure, studieture og rejser

Vores idrætsefterskole i Midtjylland har helt sikkert noget for alle. Det er nemlig en vidtfavnende institution, der har flere forskellige studielinjer, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en idrætsefterskole, og fokus er af denne årsag selvfølgelig på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige sportsgrene som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Skolen gør sig dog også i meget andet end sport. Med de fantastiske omgivelser tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du som elev kan blive udfordret af spændende og anderledes linjefag – blandt andet adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i f.eks. design eller musik. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med efterskolens undervisning, vil du med sikkerhed – også udenfor undervisningstiden – få masser af oplevelser. Det vil både ske i form af forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men absolut også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som afholdes af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme på hele to rejser. Én studietur har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne, der har outdoor som fokusfag, chancen for at sove i den skandinaviske vildmark. Den anden studietur har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne af rejserne er det til og med de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der skal stå for at arrangere. På deres linje har de nemlig fokus på planlægningen af rejser.

Selv hvis du ikke er sportsinteresseret, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde adskillige fokusfag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>