Vil du projektere busrejser/grupperejser/busudflugter/busrejser/busudflugter/grupperejser i en lækker koncertbus, der kører direkte ved koncertstedet?

I min vennegruppe er vi begejstrede for at gå til koncert. Ofte er vi en 8-12 venner, som gerne drager til de samme arrangementer. Og idet vi er så mange, så er grupperejser/busrejser med samlende busudflugter/bustransport i en koncertbus faktisk det bedste valg. Nogle af jer har garanteret forsøgt jer med busudflugter eller busrejser ml f.eks Hovedstaden og Århus. Men ganske mange har sandsynligvis ikk prøvet koncertbus til grupperejser bustransport.

Jeg kender en fyr, En mand jeg kender har job som busfører for grupperejser/busudflugter hvor han kører koncertbus. Det var via ham buschaufføren at jeg observere, at vi nemt kan spare penge ved at planlægge grupperejser med bustransport, de dage hvor jeg og vennerne skal til en gruppe musikkoncert. I stedet for at vi i gruppen skal dele os i biler med krav til parkeringsplads eller gå efter dyre pladsbiletter til DSBhvor vi ofte ik får plads tæt på hinanden, så vælger vi nu altid busudflugter/grupperejser med bustransport hvor vi kører i en topmoderne koncertbus. Vores busrejser i koncertbus holder præcis foran koncertstedet og kører os alle retur til Odense igen. Når di vælger busrejser kan vi omgå at skulle bruge penge på taxier, at komme hen til musikstedet, eller hvornår jeg og vennerne skal hjem.

Undertegnede kan uden tvivl anbefale plads til en koncertbus, når du mangler busudflugter, bustransport eller grupperejser. Der er rigtig fornøjet stemning og tone. Forestil dig at være sammen med nogen, der alle og enhver er på vej til samme musikoplevelse. På vej hjem i en koncertbus har I alle sammen sunget med på de samme sange. Derfor Har I naturligvis noget at snakke om – også så fremt du er uden vennerne afsted på busudflugter. Og til grupperejser er en koncertbus ganske anvendelig, i det vennerne og dig kan nemt sætte jer i samme del af bussen, når I alle blot dukker op rettidigt til den aktuelle bustransport.

Så kig ind, i det tilfælde at du har planer om busrejser, grupperejser eller trang til busudflugter eller bustransport siddende i en magelig koncertbus.