Rekruttering Viborg – overvej et bureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Kolding (www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81)

” Vi har mange gange hos Holm Industriudvikling A/S fået rådgivning af et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Kolding. Vi får en seriøs og grundig support, der er hurtig og giver virksomheden den den mest kompetente kollega. Vi bidrager med vores forventninger, og så finder rekrutteringsbureauet de mest kompetence kandidater, som vi så fælles ser og vurderer. Vi behøver ikke at skulle læse os igennem utallige mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at belyse og udvælge den rette kandidat. Bureauet ordner simpelthen alt det praktiske”, fortæller chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Kolding fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Viborg (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81)

”K&A&P Arkitekter er et firma med vækst, og de seneste år er vi groet fra 6 til over 20 ansatte. Vi har derfor haft brug for dygtige kolleger, så vi kunne holde trit med alle vores byggerier. Jeg kan bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med at finde den bedste. Bureauet kan desuden hjælpe, hvis du har behov for vikarer ved travlhed, ferie eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Aalborg (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81)

”Vores samarbejde med et dygtigt rekrutteringsbureau har sikret min virksomhed den bedste forretningsudvikling, sparring og rådgivning, dygtige kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, udviklingschef i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Aalborg”.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og behøver flere kvalifikationer på cv’et? Så kan du overveje at opnå arbejde ved at tilmelde dig et rekrutteringsbureau. Her kan du både finde kortvarige jobs og prøve dig selv i forskellige korte ansættelser – eller finde det trygge, faste job.