Nye ideer omkring stropper, gummilister og tilsvarende lister og gas cylinder

Stropper forbinder jeg med mine kjoler, lister sammenkæder jeg med to-do mens jeg forstår ikke en pind om gummilister og gas cylinder. Min søde bror skal arbejde lister, gas cylinder, stropper og gummilister. Og ja, som mine faste læsere sandsynligvis for længst ka’ formode, så kender jeg ik en disse til gummilister, gas cylinder, lister og stropper. Altså … gummilister associerer jeg med at lister i for eksempel badeværelset. Og stropper kan eksempelvis sidde i min frakke, så den kan hænge eller hænge i 9A som passagererne ka’ holde i. Ting fra hver dag.

En masse samtale omkring gummilister, stropper, gas cylinder og lister som fagområde er uvant for moi. Vi taler fra tid til anden om arbejde, jeg & storebror, så undertegnede ser frem til, hvilke oplysninger Hans vil forklare vedrørende stropper, gummilister, gas cylinder og lister de næste måneder.

So far ved jeg det følgende: En gas cylinder kan såvel anvendes til køkkenlåger, kontorstole og drivhuse, underretter min bror. Jeg har ikke rigtigt anet hvad sådan en gas cylinder lige fungerer pånær at du som en slags fjeder. Stropper af gummi tror jeg kan benyttes til lastbiler, trailere og presenninger. Det går nok.