Med behandling med Interferon Beta kan du slå ned på autoimmune sygdomme som for eksempel multipel sklerose

For nyligt blevet der slået skår i familiens altid almindelige tilværelse. I lang tid har jeg været meget træt og uoplagt og ikke mindst haft en mærkelig summende fornemmelse i hele kroppen. Alligevel var vi overhovedet ikke indstillet på det kæmpemæssige chok som jeg fik, da speciallægen gav mig den forfærdelige besked. I kølvandet på flere neurologiske undersøgelser stod det nemlig klart; jeg er blevet ramt af en af de mest frygtede autoimmune sygdomme: sklerose.

Det som har drønet rundt i hovedet på mig siden jeg fik min diagnose er, hvad et liv med sklerose kommer til at betyde for mit arbejdsliv såvel som for vores to drenge og min kæreste. Har vi for eksempel stadig mulighed for at tage på udlandsrejser, og har jeg overskud til at tonse rundt hele dagen med børnene? Min mand og jeg er nu begyndt at researche lidt om mine behandlingsmuligheder, da jeg absolut ikke er klar til at undvære de ting i mit liv.

En af de suverænt mest benyttede behandlingsmuligheder på markedet til at yde en tidlig indsats mod autoimmune sygdomme som f.eks. dissemineret sklerose er uden tvivl Interferon Beta fra Merck Serono. Det skyldes, at denne bremser den ødelæggende demyelinisering, som forårsages af autoimmune sygdomme som sklerose. Man kan af den grund øge tiden mellem sygdommens udbrud samt minimere den skadelige virkning af dem via behandlingen med lægemidlet fra Merck Serono.

Her til sidst vil jeg imidlertid gerne vide, om der er en her på bloggen, der har erfaring med effekten af Interferon Beta mod dissemineret sklerose, før jeg beslutter mig for at sige ja til Merck Seronos medicin?