Hovedpine, koncentrationsbesvær og for høj temperatur – test af solfilm

Solfilm , http://prodesign.dk/solfilm/, er en ting, jeg for nyligt er blevet bekendt med, og jeg er totalt himmelhenrykt. Stedet hvor jeg arbejder er ubehageligt lunt på alle solskinsdage. Den høje temperatur er virkelig noget, der forstyrrer, i løbet af dagen når vi prøver at koncentrere os og komme videre, mens luften bare står stille når solen skinner. Jeg og kollegerne ønsker at lufte ud, men når vi bor direkte ud til Åboulevarden, så der er ganske meget trafikstøj, når vinduerne står åbne.

Jeg omtalte arbejdspladsens dårlige temperatur hos en af mine veninder, som så fortalte sådan noget solfilm, som jeg ikk har kendt eksistensen af. Du kan tydeligvis købe solfilm som gardin eller direkte til vinduet. Vinduesfilmen burde derfra gøre indeklimaet bedre og dæmpe varmen.

Ideen med solfilm virker som et godt valg synes chefen og ham, som at der er vores tillidsmand. Varmen medfører både hovedpine, utilpashed og koncentrationsproblemer blandt kollegerne og jeg. Det bliver overdrevent fantastisk at se hvor meget solfilm duer.

Der findes virksomheder, som at der kører solfilm som en form for folie over alle vinduer. Så smart og forhåbentlig effektivt. På kontoret kan vi naturligvis stadigvæk have godt af at have åbne vinduer lidt hver dag. Men solfilm har den virkning, at vi skulle højst åbne op kortvarigt når dagen starter.